BESTELLEN

Hoe kan je een bestelling plaatsen?

Geef uw contact gegevens, de product beschrijving (of CNK nr) en voorschrift door.

Bestel online

  Afhalen? in de apotheekin kluisje**

  Op de hoogte houden per? e-mailtelefoon

  Foto(s) van uw voorschrift

  ik accepteer het privacy beleid om dit bericht te verzenden.

  u krijgt van ons bericht als uw bestelling klaar ligt

  *verplicht
  **(enkel voorschriftvrije producten!)

   

  Uw Huisapotheker / Opstellen van uw medicatieschema

  Moet u veel of langdurig medicatie nemen?

  Wij stellen graag een medicatieschema voor u op dat een handig overzicht geeft van alle medicatie die u dagelijks moet innemen. Zo kunnen we u helpen om uw behandeling optimaal verder te zetten en eventuele slechte combinaties te vermijden. Indien er wijzigingen zijn in uw medicatie of er nieuwe medicatie wordt opgestart, dan passen wij het schema aan zodat u steeds een juist en up-to-date schema in huis hebt.

   

  Indien u wenst, kunnen we dit schema elektronisch delen met andere zorgverleners zoals het ziekenhuis, de thuisverpleging, uw huisarts of arts-specialist. Zo kunnen zij makkelijk achterhalen welke medicatie u neemt om u tevens een optimale zorg te verlenen.

   

  Indien u voor ons kiest als uw huisapotheker dan worden wij tevens het eerste aanspreekpunt voor andere zorgverleners. Zo kunnen we nauw met hen samenwerken en informatie uitwisselen om uw gezondheid op de eerste plaats te stellen. Deze dienst is volledig gratis, aarzel niet om meer informatie te vragen bij ons in de apotheek.

   

  Indien het moeilijk is om een overzicht te bewaren van de medicatie die u neemt, kan u bij ons terecht voor een pillendoosje. Dat doosje kan u wekelijks klaarzetten zodat u een controle hebt of u die dag al dan niet de juiste medicatie hebt ingenomen. Als dienstverlening kunnen wij deze pillendoos voor u klaarzetten zodat u zorgeloos week na week uw therapie kan verderzetten.

  HEEFT U EEN VRAAG OF HEBT U HULP NODIG?